Alle typer behandlingsmåter.

Behandlings-måter

Hos Bent’s Parkettsliperi har vi lang erfaring med alle typer behandlingsmetoder, inkludert lakk, olje og hardvoksolje. Uansett hva du velger, vil vi sørge for at du får en profesjonell og nøyaktig utført behandling. Vi tar vårt håndverk seriøst og sørger for at du får en behandling som bevarer og forbedrer.

Vi tar stolthet i å levere arbeid som er nøyaktig og godt utført.

De ulike behandlingsmåtene, samt deres fordeler og ulemper.

Voksing av parkettgulv

Voksing av parkettgulv er en annen vanlig behandlingsmetode som gir parkettgulvet beskyttelse og glans. Voks legges på toppen av parkettgulvet og gir en beskyttende barriere mot skade.

Fordeler:

  • Gir beskyttelse og glans til parkettgulvet
  • Enkel å bruke
  • Kan forbedre utseendet på parkettgulvet

 

Oljing av tregulv

Bona Craft Oil Craft Oil 2-K tilbyr 8 ulike farger tilpasset tidens trender for pigmenterte gulv. Velg nordiske Frost, Lys Grå eller Ash for et lyst inntrykk som gir luft og gjør at rommet føles større. Velg de mørkere fargene for en lun atmosfære eller ekte logde stil, eller Invisible for å beholde den originale, ubehandlede eikefargen.

Ønsker du en original, oljet farge tilbyr vi selvfølgelig også en naturell utgave.

Lakkering av parkettgulv

Lakkering av parkettgulv er en annen behandlingsmetode som gir beskyttelse og ønsket glans til parkettgulvet. Lakk legges på toppen av parkettgulvet og danner en beskyttende barriere mot skade.

Fordeler:

  • Gir beskyttelse og glans til parkettgulvet
  • Varer lenger enn voks
  • Enkel å rengjøre og vedlikeholde
  •  


Våre etterbehandlingsalternativer er godkjent etter norske lover og regler, og oppfyller alle kravene til løsemiddelinnhold og avgassing. Du kan alltid være trygg på at du velger et produkt som er trygt for både deg selv og miljøet.