Skreddersydd gulvfornyelse

Gulvsliping - et godt alternativ til nytt gulv

Tregulv og parkett er en vakker og tidløs investering i trivsel dypt rotfestet i norske tradisjoner. Det gir foruten et estetisk riktig og representativ inntrykk, også en rekke praktiske fordeler ved at det er godt å gå på og gir en lun innefølelse godt tilpasset vårt nordisk klima. 

La oss bringe liv tilbake til tregulvet ditt og gi ditt hjem et oppdatert og stilfullt utseende. Bestill din støvfri gulvsliping nå og opplev forskjellen selv!

Hvorfor slipe gulvet?

Dine tregulv representerer betydelige verdier som må vedlikeholdes og jevnlig oppgraderes for å unngå tap i form av forringelse og redusert bruksverdi. 

Mange tregulv blir byttet selv om de enkelt kan slipes og lakkeres/oljes opp til ny standard for et langt lavere beløp. Prosessen vil oftes ta kortere tid en å legge nytt gulv. 

Mens lite slår et velpleid og korrekt vedlikeholdt tregulv hva gjelder skjønnhet og eleganse, vil et nedslitt og dårlig vedlikeholdt tregulv gi et tilsvarende negativt og lite representativt uttrykk. 

Korrekt utført vedlikehold av ditt tregulv til rett tid gir et enkelt og rimelig vedlikehold. Forsømmelse eller utsettelse av det samme vedlikeholdet kan gi omfattende kostnader og forringelse i form av full oppsliping og reparasjonsarbeider.

Sigarettglo, brennmerker fra ovn og peis kan i de fleste tilfeller fjernes gjennom sliping og ny lakk.  Vi sliper parkett, furugulv og de fleste typer tregulv.

 

Våre kunder har stor tillit til oss og vår ekspertise

Vi tar det gulvet du har, og gjør det til det gulvet du alltid har ønsket deg